Deventer Boutique & Heritage B&B museumhuis "De Worp" in de media


Website SKBL
Een bijzondere manier om stijlvol te verblijven op een buitenplaats, landgoed of kasteel, is bij uitstek een overnachting. Vroeger was dit enkel bestemd voor prominente bewoners, maar tegenwoordig kan iedereen zich voor een nacht kasteelheer of -vrouw voelen.sKBL heeft een dertigtal Nederlandse kastelen en buitenplaatsen voor u op een rijtje gezet, die hun prachtige locatie openstellen. Leuk voor een nachtje of weekendje weg met je dierbare. Lees verder...De Stentor: Kan jachtcottage De Worp met crowdfunding terug naar originele staat van 1928?

Het is Gerrit Komen (54) alles aan gelegen om zijn weekend- en jachtcottage De Worp volledig terug te brengen naar de originele staat van 1928. Dat leek een realistisch plan, totdat door het coronavirus de inkomstenkraan werd dichtgedraaid. Met een crowdfundingsactie hoopt hij zijn plannen alsnog te realiseren. Lees verder...

Voor meer informatie over deze crowdfunding, zie: https://www.nationaledonatiepagina.nl/


 

Steun Huize de Worp

Huize De Worp is gebouwd als weekend- en jachtcottage, vanaf de bouw in 1928 is het tot op de dag van vandaag in familiebezit. Voor de restauratie en het onderhoud van het huis zijn wij afhankelijk van inkomsten uit donaties, sponsoring en giften. Met de restauratie en het onderhoud van de cottage en ook de restauratie en aankoop van inventaris is jaarlijks een flink budget gemoeid.
Wij vragen u om vriend te worden en bij te dragen aan het behoud en onderhoud van ons culturele erfgoed voor volgende generaties.

Vrienden van Huize De Worp steunen tegelijkertijd ook de restauratie van de authentieke inventaris, die de bijna honderdjarige geschiedenis van De Worp en haar bewoners weerspiegelt. Deze rijke historie mag niet verloren gaan. Lees verder...


 

NS Favourites: Theedrinken bij The Wallstreet Tea-Rose


LinkedIn artikel door Rene Dessing (voorzitter sKBL)

LinkedIn Rene Dessing

 


VT Wonen: Citytrip Deventer: Langs de IJssel


 

Huize de Worp in NRC

     

  

Heemschut   SKBLReserveer een kamer via Booking.com